Djurkommunikation

Vill du höra ditt djurs tankar och känslor?

Djurkommunikationen baseras på telepati mellan mig och djuret. Man tonar in på deras energi och kropp via en bild eller sitter framför varandra. Djuret kan då skicka bilder, frekvenser, ord och känslor till mig.
Jag är diplomerad djurkommunikatör (se bild för innehåll av utbildningen).

Vad som helst kan komma upp vid en läsning, alla djur är individer och precis som människor, har olika sätt att uttala sig och värderar saker olika. Vissa är mer prataktiva än andra och det är helt okej.
Djur lever i nuet så nutidens känslor mentalt och fysiskt är det som oftast kommer upp. Ibland kan äldre situationer eller trauman komma fram, och lättas upp av djuret om det behövs.

Djuren brukar uppskatta att få prata av sig och att få berätta för sina människor. Lätta på sina hjärtan och känna sig hörda. Saker som människan möjligtvis inte vet om, eller saker djuret vill förmedla. Ibland kommer otroligt fina kärleksförklaringar.
Var beredd på att djupa saker kan komma upp. Jag respekterar djuren och förmedlar allt som kommer fram. Det är viktigt att "ägaren" uppfyller djurets önskningar, lyssna noga och ta in. Detta kan fördjupa och styrka eran relation.

Jag är inte en veterinär och kan därför inte ställa några diagnoser eller dylikt, utan endast guida och hjälpa till i rätt riktning. Mediciner och annat kan maskera djuret och därav inte märkas av energimässigt.
Veterinär ska alltid kontaktas vid fysiska problem.
Jag hjälper till så gott jag kan.
Allt för att du och ditt djur ska må bra ♡
 

Pris: 1 222 kr inkl. moms.

Vad du behöver skicka in: Ett foto (så nytaget som möjligt) där ögonen syns bra. Namn på djuret, kön, ålder och hur länge han/hon bott hos dig. Frivilligt: Om det finns någon speciell anledning till kontakt, ett problem eller om du har frågor till djuret.

Ingår: Jag talar med ert djur + healing, sedan hörs vi av via telefon för att gå igenom vad som kom upp.

Jag skickar anteckningar runt en vecka efter vårat samtal.

En snabb återkoppling cirka 1 månad efteråt.


Betalning kan ske via Swish, faktura, bankgiro eller PayPal.

Kontakta för att boka en läsning:

Johanna@hogardh.se 
eller

0728893769 (iMessage/WhatsApp)

Varför jag har valt att utbilda mig till djurkommunikatör

Djur och natur, kan inte få nog av det. Att få vara en del av detta är så fantastiskt. Kolla bara på alla fina blommor? Alla dessa härliga färger som växer överallt. Mitt hjärta går sönder en aningen när jag tänker på hur vi människor har glidit längre och längre ifrån allt annat som finns på denna planet. Det är nästan som om vi står människor emot djur och natur. Så ska det inte vara.

Bara den stora grejen med telepati, som egentligen alla människor kan använda och prata med djur, men som idag är väldigt sällsynt?
Det är inte så enkelt att använda telepati för oss människor idag bara för att vi har glidit så pass långt ifrån, att det känns totalt onormalt.
Alla djur OCH växter är också individer, precis som vi människor. Ja, växter är också levande varelser. Alla djur har helt olika personligheter och både behöver och önskar olika saker i livet. Vi människor använder telepati varje dag utan att veta om det, mellan varandra och till djuren. Har du någon gång tänkt på en människa och helt plötsligt sms-ar den personen dig? Juste de! Telepati. Eller kanske märker du att ditt djur vet exakt vad du menar utan att han/hon kan prata människospråket? Där har vi det! Djuren skannar även av vårat välmående konstant och vet exakt hur du mår eller vart du har ont någonstans. Du kan inte ljuga för dom ;)


Genom att kommunicera med djur, kan jag föra samman djuret med sin människa djupare. När jag fick min iller avläst för första gången så kände jag direkt hur vårt band blev starkare mellan oss. Nu förstod jag han på djupet. Det är en sån underbar känsla. Att äntligen höra sitt djurs tankar och mående! Många djur har dessutom stor humor och man får sig ett gott skratt. Vissa har otrolig stor visdom och kommer med tips både till mig själv och sin människa som jag ska förmedla vidare.
Jag gör detta för att sprida glädje, kärlek och en större förståelse för våran Moder Jord.

I en perfekt värld hade jag gjort detta gratis.

Pengarna är en energiöverföring - för tiden och all energi jag lägger, för att kunna kontakta ditt djur.

Låt oss alla varelser leva i frid, tillsammans ♡
Det är bara att kontakta mig om du har några funderingar!