Kvalitet, tradition och kunskap

Högardh & Son Målerifirma AB erbjuder målning av såväl stora jobb som små jobb.

Villor, fritidshus, lägenheter, möbelrenovering, industrilokaler, hyreshus, större målerientreprenader, specialmålningar såsom brandskyddsmålning, förgyllningar och memoreringar.

Vi ger gärna förslag på färgsättningar och idéer till alternativa förslag på målningsbehandlingar. Vår kvalitetskontroll innebär att vi dokumenterar vårt arbete såsom fuktmätningar, skiktmätningar och materialförteckningar på använda material. När det kommer till målning kan vi utföra alla typer av tjänster du behöver. Vi utför brandskyddmålning samt målar fasader till hus, hyreshus eller mindre stugor och bodar. Dessutom kan vi erbjuda målning inomhus av väggar, möbler eller fönster och fönsterlister.

Vi genomför takmålning och målar lister även i de mest svårtillgängliga fallen. Färgvalen diskuterar vi sinsemellan, vi kommer gärna med tips och råd om vad som kan passa för olika tillfällen och har möjlighet att ge din bostad eller arbetsplats en modern och fräsch känsla.

Övriga tjänster vi utför inkluderar helhetslösningar för renovering, inklusive målning, slipning av väggar, tapetsering och design.

Varje steg på vägen kan förstås genomföras separat ifall det specifika behovet finns. Från servicejobb som att förbättringsmåla väggar till färgsättning av offentliga miljöer och större målerientreprenader.

Vi på Högardh & Son Målerifirma AB utför alla tjänster du behöver.